Fredbo´s Garmin endeligt kåret i DSP 2013 med opdrættermedalje i sølv

Følgende er sakset fra Katrinelunds hjemmeside: Garmin opnåede særdeles flot kåring.

Garmin opnåede flot sølvmedalje til hingstekåring.
Garmin og Rikke B. Nielsend. 02-03-2013 – 21:17

Dansk Sportspony Avl afholdt i dag Hingstekåring Ikast, hvor Garmin var afsted for at opnå endelig kåring efter en særdeles vellykket materialprøve. Rikke B. Nielsen leverede en flot fremvisning af Garmin i dressurafdelingen, hvor hingsten viste sin store ridelighed og særdeles fine gangarter. I springafdelingen var det Mette Svare Ehlers der fremviste Garmin også her viste han store kvaliteter.

Garmin opnåede en særdeles flot kåring med 9 point i helhed samt tildelt sølvmedalje. Derudover blev han reservefløj i dressurafdelingen og i springafdelingen opnåede han den flotte titel af Årets Springpony.

Vi er meget stolte af at have sådan en særdeles velgående og ikke mindst springende pony i stalden at kunne tilbyde ponyavlerne i de kommende år. Og her på stutteri Fredbo kan vi næsten ikke få armene ned. Vi var der, vi nød det, og hvor har han fortjent det, den lille sorte diamant, der bare kan spadsere bedre end de fleste DV heste. Vi glæder os meget til at følge Garmins rideresultater fremover og til at se de kommende føl efter ham.

Garmin og Rikke B. Nielsen  d.02.03.2013    
Et afskedsbillede af Garmin sammen med Julie  og Anne Louise Fredbo d. 02.03.2013